Publicerad den Lämna en kommentar

Presentation & affärsidé

Jag som har startat Vackra Klara heter Johanna och utbildade mig till Hudterapeut 1999. Vi valde redan från början att jobba resultatinriktat och har under alla år varit tidiga med att ta in produkter och apparatur som har varit väldigt effektiva för att ge dig som kund tillfredställande resultat. Jag är även utbildad Samtalsterapeut, handledare i sorgbearbetning och hudvård inifrån. Vi är en helhet och huden påverkas i högsta grad av hur vi mår och lever.

Nu vill jag även hjälpa dig som inte bor i närheten och erbjuder mycket av det vi gör digitalt. Fyll i kontaktformulär under kontakt så startar vi vår relation och din hudresa 🙂

En frisk och vacker hud behöver vård från in- och utsida. Stress, tarmhälsa, miljö och solen är några faktorer som påverkar huden i högsta grad. Här erbjuder vi resutltainriktad hudvård och produkter som vi kan stå för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *