Publicerad den Lämna en kommentar

Pro-Sun D, ny spännande produkt från Esse!

Provitamin D från esse skincare hos Vackra Klara

Solen är både vår vän och vår fiende, för mycket kan göra oss brända och sjuka. För lite kan göra att vi inte får tillräckligt av det viktiga d-vitaminet som vi behöver för vårt immunförsvar.  

D-vitamin bidrar med många fördelar för hudens hälsa. Det förbättrar barriärfunktionen, som är avgörande för att huden ska må bra och kunna hantera olika problem. En stark barriär håller ute faktorer som orsakar förtidigt åldrande och inflammation, samtidigt som den behåller fukten i huden. D-vitamin balanserar hudens tjocklek genom att normalisera både för tunn och för tjock hud, vilket är relevant för tillstånd som atrofisk hud, åldrande hud, genomskinlig hud, hyperkeratos och psoriasis. Dessutom reglerar det inflammation i huden och kan lindra symptom som torrhet, förtjockning, hyperkeratos, ytorr hud, samt obalanser mellan fukt och fett. D-vitamin är även viktigt för mogen hud och för personer som spenderar mycket tid inomhus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *