Publicerad den Lämna en kommentar

Njut av Sommarkvällarna med våra miljövänliga, svensktillverkade myggljus!

Sommarkvällar är helt magiska, men mygg kan verkligen förstöra stämningen. Våra myggljus innehåller naturliga ingredienser som citronella och pepparmint, kända för att hålla myggen borta. Dessutom sprider de en härlig doft som förhöjer atmosfären under dina utomhuskvällar.. Jag älskar att våra myggljus inte bara är effektiva utan också skapar en mysig och inbjudande stämning. Prova dem nästa gång du planerar en utomhuskväll och upplev skillnaden själv! Utforska vårt sortiment och beställ dina myggljus direkt här i webbshoppen

Om du ska ut i skogen och vill hålla myggen borta så rekommenderar jag Perfume oil fresh vanilla som också fungerar superbra mot mygg, dessutom doftar den sagolikt! Jag har precis testat då jag var på en liten minisemester och kan av egen erfarenhet säga att båda dessa produkter fungerar riktigt bra!

Ekologisk parfym
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *